Peugeot terug in Krimpen aan den IJssel

Body

Met ingang van mei 2024 breiden wij ons merkenpalet verder uit met het Franse merk Peugeot. Wij zijn door importeur Stellantis Nederland aangesteld als officieel Peugeot Erkend Reparateur.

Alhoewel Peugeot-rijders altijd al van harte welkom waren bij ons, wij zijn tenslotte ook al aangesloten bij Eurorepar Car Service, kunnen berijders nu ook bij ons terecht voor officieel merkonderhoud en garantie-gerelateerde werkzaamheden. “Wij zijn er trots op dat wij in tijden van netwerkherstructureringen het vertrouwen van Stellantis Nederland krijgen om juist een merk toé te voegen”, aldus Piet Broere. “We grijpen de toevoeging van Peugeot en de nieuwe huisstijl van Citroën aan om ons bedrijfspand weer helemaal up-to-date te maken. Zo zullen in de loop van dit jaar de reclame-uitingen aan de buitenzijde van het pand worden vernieuwd en zal het interieur in de receptie en de showroom opgefrist worden. Aan de service en kleinschaligheid van ons bedrijf veranderen we daarentegen helemaal niets”.

Eigenaren van een Peugeot zijn vanaf nu van harte welkom aan de Lekdijk Krimpen aan den IJssel. Ook voor (private)lease-rijders wordt het onderhouden vanaf nu weer mogelijk ín de Krimpenerwaard. Vertrouwd bij een lokaal autobedrijf.

Auto's op bruggen

Over Autobedrijf Broere

Autobedrijf Broere is al meer dan 70 jaar mobiliteitspartner in Krimpen aan den IJssel. Wij zijn het officiële adres voor de Franse merken Citroën en Peugeot, voor het 100% elektrische merk Carver en voor SPOTiCAR-occasions. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de universele werkplaatsformule Eurorepar Car Service en beschikken wij over een eigen tankstation en wasstraat.