Home - Carver

Carver direct leverbaar

Nieuwe mobiliteit

Geen scooter, auto of motor: het is de Carver. Een nieuwe vorm van mobiliteit. De Carver is een 100% elektrisch, duurzaam en compact voertuig. Bovendien zorgt de DVC-kanteltechniek gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht. Deze 100% Nederlandse innovatie maakt het eindelijk mogelijk om de kloof te dichten tussen auto en scooter.

Carver grey front DVC
Carver met passagier

Twee personen & bagage

Vervoer voor twee personen? Check. Plek voor een tas, boodschappen of spullen voor naar het werk? Dubbel check. De Carver biedt alle ruimte die nodig is. Is alleen een bestuurder voldoende en een nog ruimere bagageruimte gewenst? Kies dan voor de Carver Cargo. Daarmee kan tot wel 500l aan goederen worden vervoerd!

Carver Cargo: 500l laadruimte

Geen scooter, auto of motor: het is de Carver Cargo. Een nieuwe vorm van mobiliteit. Met de Carver Cargo heb je een elektrisch, duurzaam en compact voertuig. Dat is nog eens verantwoord ondernemen. Daarnaast geen benzine- of dieselkosten meer en ook de wegenbelasting vervalt. Dat is elektrisch rijden. Met de 230V stekker kan de Carver Cargo bij elk stopcontact worden opladen. 

Carver Cargo black DVC
Carver Cargo Eetcafé de Crimpenaar

Rijdend reclamebord

De Carver inzetten als reclamemiddel? Dat is voor veel bedrijven de perfecte combinatie. De Carver en Carver Cargo zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar niets is beter dan een voertuig in de huisstijl van het bedrijf.

Dynamic Vehicle Control

De Carver is een smal en compact voertuig. Om dit te bereiken is het Dynamic Vehicle Control (DVC) Systeem ontwikkeld. Hierdoor kan de Carver niet omvallen om tijdens het rijden. Ook zijn een goede wegligging, wendbaarheid en stabiliteit in de bochten gegarandeerd.

Neem contact op