Home - Citroën

Citroën modellen

Citroën service & onderhoud

Contact opnemen

Citroën direct leverbaar

Onze Citroën acties

Acties

Image
Citroën C5 Aircross SUV

Voorraadpremie en 2+2 jaar garantie

Profiteer deze maand bij Autobedrijf Broere in Krimpen aan den IJssel van extra voorraadvoordeel op onze best verkopende Citroën-modellen!
Image
Citroën C3

100% comfort 100% private lease

Profiteer van voordelige private lease deals. Onbezorgd rijden in een nieuwe Citroën voor een vast en voordelig maandbedrag? Dat kan met Private Lease!
Accutest

Uw Citroën onderhouden

Als Citroën Erkend Reparateur biedt Autobedrijf Broere u een aantal zekerheden. Zo zijn onze technisch specialisten echte vakmensen met liefde voor hun vak. Zij kennen uw auto als geen ander en werken uiterst zorgvuldig. Vanzelfsprekend passen wij originele, kwalitatief hoogwaardige onderdelen toe bij onderhoud en reparatie. Heeft uw Citroën al een aantal jaren "ervaring"? Dan kunt u bij ons ook kiezen voor Eurorepar onderdelen. Bij Autobedrijf Broere kunt u altijd rekenen op de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Teamfoto

Uw Citroën-dealer en Citroën Erkend Reparateur

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot de moderne Citroën-dealer, Carver-dealer en Eurorepar Car Service autobedrijf in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Autoshow jaren '70

Sinds de jaren '60 Citroën-dealer

Autobedrijf Broere is in de jaren ‘50 van de vorige eeuw opgericht door Piet Broere sr. Later kwam ook zijn broer Dick Broere in het bedrijf. Gestart als onderhoudsbedrijf voor vrachtwagens en tractoren werd het familiebedrijf in de jaren '60 de trotse dealer van het Franse merk Citroën.

Neem contact op