Mobiliteitsspecial Het Kontakt: Nu ook Peugeot bij Autobedrijf Broere!

Body

Autobedrijf Broere kennen we al zestig jaar vanwege zijn sterke band met het merk Citroën. Daar voegt de in Krimpen aan den IJssel gevestigde onderneming nu de status van ‘officieel Peugeot Erkend Reparateur’ aan toe.

Auto's op bruggen

“Deze erkenning door Stellantis Nederland is goed nieuws dus voor iedereen in de Krimpenerwaard en directe omgeving! Voor Peugeot hoeven ze voortaan de regio niet meer uit,” stelt Piet Broere namens Autobedrijf Broere vast. “Ook wij zijn erg gelukkig met deze prachtige toevoeging aan ons bedrijf. Citroën en Peugeot vullen elkaar uitstekend aan qua modellen en techniek. Citroëns zijn over het algemeen erg in trek bij mensen die bovengemiddeld comfort weten te waarderen, terwijl het merk Peugeot met zijn sportieve uitstraling eveneens op veel belangstelling van de consument mag rekenen. Kortom: we kunnen nu een nóg breder deel van de markt op maat bedienen, zowel in de showroom als in de werkplaats.”

Grille Peugeot E-3008

“Technisch gezien zijn Citroën en Peugeot tegenwoordig vrijwel identiek. Dat heeft alles te maken met het feit dat ze beide onder de Stellantis Group vallen, een overkoepelende organisatie die meerdere merken onder zijn hoede heeft en produceert; elk met hun eigen looks and feel. Dat zie je ook volop terug in de Citroën- en Peugeot-modellen. Die hebben en houden hun specifieke eigen stijlkenmerken. ‘onderhuids’ echter verschillen ze niet veel van elkaar. Voor ons biedt dat het voordeel dat onze monteurs niet speciaal hoeven te worden bijgeschoold. Ook de Peugeot-techniek is bij hen volledig bekend. Fijn te weten voor Peugeot-rijders die dicht bij huis hun privé- of lease auto volgens de fabriekseisen perfect onderhouden of gerepareerd willen hebben!”

Autobedrijf Broere Krimpen aan den IJssel - Eurorepar Car Service

Met de entree van het merk Peugeot heeft Autobedrijf Broere zich verder verbreed. “Dat is goed met het oog op de toekomst,” zegt marketingmedewerker Timo Rombout. “We kunnen daardoor een nieuwe doelgroep in hun eigen, vertrouwde Krimpenerwaard op maat bedienen met mooie auto’s, technisch vakmanschap en de vriendelijkheid die bij een kleinschalige onderneming als de onze past. Doordat wij zijn aangesloten bij Eurorepar Car Service kunnen berijders van auto’s met “een aantal jaren ervaring” ook bij ons terecht voor APK, onderhoud en reparatie. Daarmee zijn ook auto’s van alle andere merken van harte welkom in onze garage.”

Team Autobedrijf Broere

Autobedrijf Broere is ook dé plek waar je terecht kunt voor een jonge occasion met een prettig prijskaartje én tot 24 maanden garantie. “We zijn aangesloten bij SPOTiCAR” vertelt Piet Broere. “En dat betekent voor de klant de zekerheid van een goede gebruikte auto en jarenlang rijplezier. Kom gerust eens langs of kijk op onze website www.autobedrijfbroere.nl. De keuze is groot!”

Lees het originele artikel hier: 

Dit artikel werd eerder gepubliceerd in de Mobiliteitsspecial van Het Kontakt 11 juni 2024.