Drie Carvers voor Aafje

Body

Op een stralende maandagmiddag in mei hebben wij maar liefst 3 Carvers mogen afleveren aan de Rotterdamse zorgorganisatie Aafje. 

Aafje Rotterdam Carver R+ en S+ - Autobedrijf Broere

100% elektrisch

Van de drie voertuigen is er één uitgevoerd als Carver R+ (maximum snelheid 45 kilometer per uur). De twee andere exemplaren zijn uitgevoerd als Carver Cargo S+ (maximum snelheid 80 kilometer per uur). De voertuigen worden tussen verschillende Aafje-locaties ingezet: de S+-uitvoeringen bij de afdeling Vastgoed en de R+ bij de wijkverpleging.

Het grote voordeel van de Carver is de wendbaarheid. De verschillende locaties van Aafje bevinden zich in de regio groot Rotterdam; dat maakt de Carver het ideale voertuig voor vervoer tussen de verschillende plaatsen. Bovendien is de Carver 100% elektrisch, wat bijdraagt aan de duurzaamheidsdoelstellingen.

Over Aafje

Aandacht, Verbindend, Prikkelend en Vakmanschap. Dat is wat klanten van Aafje moeten ervaren. Hun leven vormt het uitgangspunt van de organisatie. Elke dag. En op een manier waarop ze zich thuis voelen. Aafje biedt met 6.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers zorg en hulp aan huis, in huizen en revalidatielocaties in Rotterdam en omstreken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze bedrijfswagenoplossingen? Neem dan contact op met één van onze collega's in onze showroom. Peter, Gerard en Piet adviseren u graag.

Broere verkoopteam
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.