Peugeot Partner

1.5 BlueHDi 75pk 650kg Premium
  • Bedrijfswagen
  • parkeersensoren, airco, cruise control, navigatie
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 19.804 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VBX-91-S
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2019
KleurGRIS ARTENSE (grijs metallic)
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
Afmetingen in cm (L B H)440 X 185 X 184
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Deze PEUGEOT Partner staat voor u klaar. Een geweldige, nog jonge occasion die goed is voor gemakkelijk nog een tonnetje of twee op de teller. Deze dealeronderhouden PEUGEOT heeft slechts 19804 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2019. Hij heeft een dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

De lekker grote deuropening van de schuifdeur aan passagierszijde zorgt voor een heerlijk ruime instap. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer elektrische handrem, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen, dagrijverlichting en metallic lak.

Het audiosysteem is helemaal van nu, inclusief bluetooth en usb-aansluiting. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. De cruise control zorgt voor zorgeloos, ontspannen en zuinig rijgedrag. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. U bent in deze PEUGEOT ook voorzien van centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en in hoogte en diepte verstelbaar stuur.

Zoals u mag verwachten van deze PEUGEOT Partner is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen.

Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze PEUGEOT Partner. Bel of mail ons nu voor een afspraak.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
4 luidsprekers en 2 tweeters
10 sjorogen
12V aansluiting in bagageruimte
15'' stalen velgen
Achterdeuren 2/3 - 1/3 180° te openen
Airbag bestuurder
Airconditioning
Apple car play en Android auto
Automatische verlichting
Bekleding stof 'Curitiba'
Boordcomputer
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)