Peugeot 5008

1.2 130pk EAT8 Allure Pack
  • verwarmde voorstoelen, dab, navigatie, 18 inch velgen, camera, dodehoekdetectie, pdc v&a, climate en cruise
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 46.453 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GFJ-99-X
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurBLANC NACRE (wit parelmoer)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)464 X 184 X 164
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Deze PEUGEOT 5008 gaat met gemak nog vele, vele, vele tienduizenden kilometers mee. Energiek rijgedrag, fraaie uitstraling en een plezier om in te rijden, deze PEUGEOT 5008. Hij heeft een soepele en sterke 130 pk benzinemotor en een automatische 8-traps transmissie.

Deze Peugeot wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

In de winter wordt het echt genieten met de stoelverwarming. In deze PEUGEOT profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen Detroit velgen, eco led koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, led-achterlichten en aluminium dakrails.

De parkeerhulp met achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch de snelheid vast. Climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De elektronische systemen in deze PEUGEOT helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regen- en lichtsensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Altijd uw handen vrij om deuren of bagageklep te openen, dankzij de keyless entry. Deze PEUGEOT is voorzien van in dashboard opgenomen navigatiesysteem, buitentemperatuurmeter, automatisch dimmend en kantelbare buitenspiegels, lederen stuur, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De geavanceerde technologie in deze PEUGEOT is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Als een ander voertuig in uw dode hoek rijdt, waarschuwt het systeem met een signaal. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. U bent mede dankzij driver alert systeem, Abs - anti blokkeer systeem met brake assistant, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Om deze PEUGEOT echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 wegklapbare en uitneembare stoelen op 3de zitrij
3 stoelen voor de achterpassagiers die in lengterichting verschuifbaar en neerklapbaar zijn
3D LED achterlichten
10 inch HD touchscreen
12V-aansluiting aan de achterzijde van de middenconsole
12V-aansluiting in de kofferruimte
12V aansluiting voorin
18 inch lichtmetalen velgen 'Detroit'
ABS anti-blokkeersysteem met EBFD elektronische remkrachtverdeling en EBA noodremassistentie
Achterbumper met verchroomde sierlijst
Achterzijde van de voorstoelen van harde kunststof met opbergnet
Actief koolstoffilter
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)