Peugeot 3008

HYbrid 225pk e-EAT Allure
  • camera, parkeersensoren v&a, navigatie, 18 inch velgen, dodehoekdetectie, keyless, dab, climate- en cruise control
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 35.222 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
62653
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurBlue Celebes (blauw metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)4447 X 1841 X 1624
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Soepel rijgedrag, een krachtige acceleratie en een laag brandstofverbruik, de hybride PEUGEOT 3008 is een innovatieve auto. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 35.222 kilometer heeft gereden sinds. Zuiniger, schoner en stiller: dat zijn de voordelen van de hybride motor in deze PEUGEOT 3008. De slimme combi van brandstof- en elektromotor is goed voor het milieu én de portemonnee!

Deze Peugeot wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, in hoogte verstelbare passagiersstoel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en buitenspiegels met verlichting.

Omdat u nou eenmaal geen ogen in uw achterhoofd heeft, is het altijd lastig om achteruit te rijden zonder brokken te maken. De parkeerhulp met achteruitrijcamera lost dat probleem op. Het navigatiesysteem brengt u vlot naar uw bestemming, terwijl u luistert naar het glasheldere geluid van het Audio-installatiesysteem met touchscreen met DAB-radio. Met de climate control links en rechts gescheiden selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze PEUGEOT zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Met de cruise control kunt u zorgen dat u op die rechte stukken toch uit beeld blijft bij de flitsers. Deze auto is voorzien van keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder.

Deze PEUGEOT is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze PEUGEOT. De sensoren van de lane assist registreren de lijnen op de weg en waarschuwen als u onbedoeld in de andere strook dreigt te belanden. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
1/3 - 2/3 neerklapbare achterbank (Magic Flat) met middenarmsteun en skiluik
2 leeslampjes achter
6 Airbags (bestuurder/passagier voor, zij-airbags voor en window-airbags)
12V aansluiting (in de middensoncole, op de achterzijde van de middenconsole en in de bagageruimte)
18'' lichtmetalen velgen 'Los Angeles'
Achterbumper met verchroomde sierlijst
Achterruitenwisser, wordt geactiveerd bij inschakelen van de achteruitversnelling
Andriod Auto
Apple CarPlay
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatische vergrendeling van de portieren en achterklep boven 10 km/h
Automatisch inschakelende verlichting
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)