Peugeot 3008

1.6 Plug-in HYbrid4 300pk EAT8 GT
  • adaptive cruise, keyless, nachtzicht, navigatie, dab, camera, parkeersensoren v&a, 18 inch velgen,dodehoekdetectie
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 9.595 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GDV-67-H
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurZwart metallic
BrandstofHybride
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)445 X 184 X 162
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

De top is eraf, alle systemen beproefd, de techniek up-to-date. Deze piepjonge Peugeot 3008 staat te popelen om er weer op uit te gaan! De kilometerstand van deze dealeronderhouden auto is laag, slechts 9.595. De auto is van bouwjaar 2021. Elektrisch rijden of benzine? Deze hybride Peugeot 3008 combineert de pluspunten van allebei naar keuze.

Deze Peugeot wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en led-achterlichten.

Onder alle omstandigheden perfect zicht op wat zich achter de auto afspeelt: de parkeerhulp met achteruitrijcamera zorgt ervoor! Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook climate control. Achter het stuur van deze Peugeot bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Een handige optie is de keyless entry: de Peugeot 3008 opent automatisch alle sloten zodra u dichtbij bent. Ook in dashboard opgenomen navigatiesysteem, buitentemperatuurmeter, automatisch dimmend en kantelbare buitenspiegels, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder zijn aan boord.

Als bestuurder van deze Peugeot bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Peugeot u om veiliger te rijden. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. In het donker ziet de nachtzichtassistent objecten en gevaarlijke situaties voordat u ze met uw eigen ogen ziet. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als driver alert systeem, Abs - anti blokkeer systeem met brake assistant, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Overtuigd? Bel dan voor een afspraak! U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
1/3 - 2/3 neerklapbare achterbank (Magic Flat) met middenarmsteun en skiluik
3D LED achterlichten
10 inch HD touchscreen
12V-aansluiting aan de achterzijde van de middenconsole
12V-aansluiting in de kofferruimte
12V aansluiting voorin
18 inch Lichtmetalen velgen
ABS anti-blokkeersysteem met EBFD elektronische remkrachtverdeling en EBA noodremassistentie
Achterbumper met verchroomde sierlijst
Actief koolstoffilter
Actieve parkeerhulp
Active Lane Departure Warning System
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)