Peugeot 108

1.0 VTi 72pk 5D Active
  • touchscreen audio met apple carplay en android auto, airconditioning, elek. ramen, dab radio en bluetooth
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 67.574 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
J-173-XP
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurBlanc Lipizan
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)348 X 162 X 146
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze PEUGEOT 108. Hij heeft een soepele en zuinige 72 benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

Deze Peugeot wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Ook LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en buitenspiegels in carrosseriekleur zijn aan boord.

Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard navigatie met apple carplay/android. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. De bluetooth functie met audiostreaming laat u toe om muziek zonder enige draden af te spelen. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Koppel uw usb-stick of digitale muziekspeler aan de auto via de usb-aansluiting. Met 2 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer is deze PEUGEOT helemaal compleet.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Een noodsituatie? Dan is remmen cruciaal. Daarom heeft deze PEUGEOT 108 Brake Assist als remondersteuning. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Even bellen voor een afspraak en u kunt deze auto van top tot teen zelf bekijken. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 hoofdsteunen achter
2 ISOFIX bevestigingspunten op de achterbank
2 speakers en 2 tweeters
14'' stalen velgen met wieldoppen ''Xaurel''
ABS
Achterbank met twee zitplaatsen en neerklapbare rugleuning
Achterbumper in carrosseriekleur
Airco
Andriod Auto
Apple CarPlay
Bandenreparatieset
Bandenspanningscontrolesysteem
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)