Citroën C4

1.2 130pk EAT8 Shine
  • head up display, verwarmd stuurwiel en voorstoelen, 18 inch velgen, adaptive cruise control, dodehoekdetectie, camera, pdc v&a
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 18.789 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
62634
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurGris Platinium (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)4360 X 2056 X 1525
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Bij het ontwerpen van de Citroen C4 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze C4 is van het bouwjaar 2022. Op de teller van deze auto staat slechts 18.789 kilometer. Met zijn krachtige, soepele en zuinige benzinemotor en automatische 8-traps transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten

Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen en ook nog met een verwarmd stuurwiel. Tot de uitrusting van deze Citroen behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, geluidsisolerende voorruit, elektrische handrem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de parkeerhulp met achteruitrijcamera wel voor! Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het navigatiesysteem. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Citroen is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regen- en lichtsensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control. En deze auto heeft ook keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en in hoogte en diepte verstelbaar stuur als standaard uitrusting.

U geniet nog meer van het rijden met uw Citroen omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Onderweg worden ritfuncties naar keuze op de voorruit geprojecteerd met de head-up display. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Als mooie veiligheidsoptie heeft deze Citroen C4 lane assist, een waarschuwingsfunctie als u onbedoeld van rijstrook wisselt. Ook helpen het hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Overtuigd? Bel dan voor een afspraak! U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 Isofix bevestigingspunten op achterbank
3 instelbare rijmodi: Zero Emission (tot 135 km/h), Hybrid, Sport
5 driepuntsgordels
5 in hoogte verstelbare hoofdsteunen
6 airbags : bestuurder, passagier, zij- en gordijnairbags
10” capacitief kleuren touchscreen
12V aansluiting voor
18 inch Lichtmetalen velgen
18” lichtmetalen velgen 'Dark Aeroblade'
ABS + BAS + ESP
Achterlichten met 3D Effect
Achteruitrijcamera
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)