Citroën C3

1.2 110pk EAT6 Automaat Elle Shine
  • keyless, camera, 17 inch, verwarmde voorstoelen, leder, dab, climate- en cruise control
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 28.754 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
62523
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurGris Platinium (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)3996 X 2009 X 1474
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Bij het ontwerpen van de CITROEN C3 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze C3 is van het bouwjaar 2023, hij heeft 28.754 kilometer gelopen. De aandrijving van deze CITROEN wordt verzorgd door een sterke, soepele en zuinige 110 pk driecilinder benzinemotor en een automatische 6-traps transmissie.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief resterende fabrieksgarantie en SPOTiCAR Premium garantie, totaal heeft u 24 maanden garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Ook een fijne dosis klasse is bijgeleverd, met het lederen stoffen interieur. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak.

De parkeerhulp met achteruitrijcamera levert eersteklas parkeerservice. U weet precies hoeveel ruimte u nog heeft, in beeld en geluid. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze CITROEN is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regen- en lichtsensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Natuurlijk behoren leder bekleed dashboard, cruise control met snelheidsbegrenzer, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, 3 isofix-aansluitingen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Deze CITROEN is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Dankzij de lane assist blijft u keurig binnen de lijnen op de weg. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Ook helpen het driver alert systeem, hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak. u bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 24 maanden oud, maximaal 50.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 bekerhouders in middenconsole
5 driepuntsgordels
6 Airbags (bestuuder + passagier / zij-airbags / gordijnairbags)
7'' capacitief kleuren touchscreen
12 Volt aansluiting
17'' lichtmetalen velgen 'Vector'
ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) en remassistent (BAS)
Achteruitrijcamera
Active Safety Brake
Always On achterlichten met 3D effect
Andriod Auto
Apple CarPlay
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 28-02-2025
SPOTiCAR Premium (24 maanden)