Peugeot 308

1.2 130pk EAT8 Allure Pack Business
  • afneembare trekhaak, 17 inch velgen, camera, parkeersensoren v&a, adaptive cruise control, keyless
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 61.526 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-706-HT
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurNOIR PERLA NERA (zwart mica)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)437 X 185 X 200
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze PEUGEOT 308 van het bouwjaar 2022 heeft 61.526 kilometer op de teller staan. De krachtige, soepele en zuinige 130 pk benzinemotor met 8-traps automaat levert uitstekende prestaties.

Deze Peugeot wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Tot de voorzieningen van deze auto behoren in hoogte verstelbare voorstoel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, elektrisch bedienbare ramen achter met anti-klembeveiliging en metallic lak.

Nooit meer parkeerschade dankzij de parkeerhulp met achteruitrijcamera. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Het geremde trekgewicht is 1.200 kg. Bij de luxe van deze auto hoort ook climate control links en rechts gescheiden. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn navigatiesysteem, multifunctioneel lederen stuur, keyless entry, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en elektronische parkeerrem.

In de PEUGEOT 308 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Ook helpen het hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
1 USB-C aansluiting achterin voor data
1 USB-C aansluiting achterin voor opladen
2 USB-aansluitingen voorin
17" lichtmetalen velgen 'HALONG'
ABS met elektronische remkrachtverdeling en noodremassistentie
Achterbumper met onderafwerking glanzend zwart en verchroomde sierstukken
Adaptieve front-airbags (passagiersairbag uitschakelbaar), zij-airbags voor, window-airbags voor en achter
Afneembare trekhaak
Airconditioning met uitstroomopeningen voor de achterpassagiers
Andriod Auto
Apple CarPlay
Automatische ontgrendeling van de portieren in geval van een aanrijding
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)