Peugeot 3008

1.6 Plug-in HYbrid4 300pk e-EAT8 GT
  • adaptive cruise, keyless, camera, pdc v&a, dodehoekdetectie, 18 inch, dab, navigatie, two tone met zwart dak
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 27.842 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GDV-72-H
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurGRIS ARTENSE (grijs metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)445 X 184 X 162
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze PEUGEOT 3008. Deze auto komt uit het bouwjaar 2021en heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 27.842 Het is een plug-in hybride, daardoor is de auto zuinig met brandstof.

Deze Peugeot wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Bij de uitrusting van deze PEUGEOT horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en led-achterlichten.

Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de parkeerhulp met achteruitrijcamera wel voor! Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. U rijdt snel, zuinig en zeker naar uw bestemming met het navigatiesysteem. Bij de luxe van deze auto hoort ook climate control. De elektronische systemen in deze PEUGEOT helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regen- en lichtsensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Natuurlijk behoren keyless entry, buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze PEUGEOT. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als driver alert systeem, Abs - anti blokkeer systeem met brake assistant en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
1/3 - 2/3 neerklapbare achterbank (Magic Flat) met middenarmsteun en skiluik
3D LED achterlichten
10 inch HD touchscreen
12V-aansluiting aan de achterzijde van de middenconsole
12V-aansluiting in de kofferruimte
12V aansluiting voorin
18 inch Lichtmetalen velgen
ABS anti-blokkeersysteem met EBFD elektronische remkrachtverdeling en EBA noodremassistentie
Achterbumper met verchroomde sierlijst
Achteruitrijcamera 360° Visiopark 2
Actief koolstoffilter
Active Lane Departure Warning System
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)