Peugeot 208

1.2 82pk 5D Blue Lion
  • airco, dab, 15 inch velgen, parkeersensoren, navigatie, armsteun, cruise control, android, apple
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 58.322 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
SH-097-N
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurBlue Encre (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)397 X 174 X 146
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Het doordachte concept van de PEUGEOT 208 staat garant voor ruimte en rijcomfort. Met zijn pittige en zuinige 82 pk benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer.

Deze Peugeot wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in
tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

We leveren de auto af met een nieuwe distributie , zo kan deze weer 6 jaar of 100.000 km mee.

De comfortstoelen geven precies de juiste ondersteuning voor rug en schouders. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, halogeen koplampen met LED-dagrijverlichting, getint glas, neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels.

Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Audio-aanpassingen doen zonder de weg uit het oog te verliezen? Daar zorgt de audiobediening op het stuur voor! Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. De aanwezige parkeersensoren zijn de ultieme hulp om te laten weten hoeveel ruimte er nog is om te manoeuvreren. Lange stukken vermoeiend? Niet met de cruise control! Met airconditioning, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en bekerhouder is deze auto helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze PEUGEOT 208 samen. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze PEUGEOT 208 als zich een noodsituatie voordoet. Verder is deze auto uitgerust met hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
3 driepuntsgordels achter
12V aansluiting vóór
15'' stalen velgen inclusief wielplaten 'Niobium'
ABS met elektronische remkrachtverdeling en noodremassistentie
achterbank met neerklapbare rugleuning
Adaptieve airbags voor (passagiersairbag is uitschakelbaar)
Airco
Airconditioning
Andriod Auto
Apple CarPlay
Apple CarPlay en Mirrorlink 1.1
Automatische ontgrendeling van de portieren in geval van een aanrijding
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)