Peugeot 208

1.2 82pk 5D Allure
  • parkeersensoren, 16 inch velgen, camera, navigatie, bluetooth, climate- en cruise control, apple car play en android auto
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 93.495 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
G-617-XG
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurGRIS PLATINUM (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)397 X 174 X 146
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Met zijn stoere uiterlijk en indrukwekkende interieurruimte, is deze compacte auto de perfecte keuze voor elke rit Met de pittige en ook zuinige 82 pk benzinemotor en de handgeschakelde vijfversnellingsbak manoeuvreert u moeiteloos door het verkeer.

Deze Peugeot wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

De comfortstoelen van deze PEUGEOT 208 staan bekend om hun goede zithouding. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, halogeen koplampen met LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Achteruitrijden en inparkeren worden een eitje dankzij de parkeerhulp met achteruitrijcamera. In een auto als deze kunt u niet zonder climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Het luxeniveau in deze PEUGEOT is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regen- en lichtsensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Voor de lange ritten is de cruise control een verademing. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn in dashboard opgenomen navigatiesysteem, audiobediening op het stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze PEUGEOT 208 samen. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze PEUGEOT 208 als zich een noodsituatie voordoet. In deze PEUGEOT vinden we verder een hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
3 driepuntsgordels achter
12V aansluiting vóór
16'' Lichtmetalen velgen 'Titane'
ABS met elektronische remkrachtverdeling en noodremassistentie
achterbank met neerklapbare rugleuning
Achteruitrijcamera
Actieve parkeerhulp en achteruitrijcamera
Adaptieve airbags voor (passagiersairbag is uitschakelbaar)
Andriod Auto
Apple CarPlay
Automatische dimmende binnenspiegel
Automatische ontgrendeling van de portieren in geval van een aanrijding
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)