Peugeot 208

1.2 100pk Allure
  • camera, stoelverwarming, keyless, dab, navi via apple carplay of android auto, 16 inch velgen, climate- en cruise control
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 22.892 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
Z-145-NR
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurBlauw metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)406 X 175 X 143
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Groot is-ie niet. Maar dat is alleen de buitenkant. Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige 100 pk motor.

Deze Peugeot wordt geleverd inclusief resterende fabrieksgarantie en SPOTiCAR Premium garantie, totaal heeft u 24 maanden garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Tot de uitrusting van deze PEUGEOT behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrische handrem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Alle benodigde informatie helder in beeld: het digitale dashboard is een geweldige rijhulp. De parkeerhulp met achteruitrijcamera brengt precies in zicht wat zich achter u bevindt en toont een glashelder beeld op hoge resolutie. Een geluidssignaal waarschuwt hoeveel ruimte u nog heeft. Cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch de snelheid vast. Het navigatie met apple carplay/android zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van climate control is voorzien. Met multifunctioneel lederen stuur, DAB+ radio, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting is deze PEUGEOT helemaal compleet.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld van rijbaan wisselt.

Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 24 maanden oud, maximaal 50.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
6 Airbags (front- zij en window-airbags)
16'' Lichtmetalen velgen ''Soho''
Achteruitrijcamera Visiopark 1 inclusief parkeerhulp achter
Active Lane Departure Warning System
Active Safety Brake met Distance alert
Andriod Auto
Apple CarPlay
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatisch inschakelende verlichting
Bandenreparatieset
Bandenspanningscontrolesysteem
Bekleding uit stof en kunstleder ''COSY''
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 02-02-2025
SPOTiCAR Premium (24 maanden)