Opel KARL

1.0 ecoFLEX 75pk Edition unieke kilometerstand
  • airconditioning, radio met bluetooth, cruise control, elek. ramen en buitenspiegels
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 9.591 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
RK-109-L
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2017
KleurSummit White
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)368 X 160 X 149
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze OPEL Karl heeft slechts 9.591 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2017. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Verder is de OPEL uitgerust met: in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels en halogeen dagrijverlichting.

Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning en een radio unit met bluetooth aantreft. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn isofix-aansluiting, centrale portiervergrendeling en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze OPEL Karl samen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het accident avoidance system kijkt met u mee en helpt om ongevallen te voorkomen. De auto is ook uitgerust met hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Om deze OPEL echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
4-voudig verstelbare bestuurdersstoel, 2-voudig verstelbare passagiersstoel
5 volwaardige zitplaatsen, inclusief 3 hoofdsteunen achter
14-inch stalen velgen met wieldoppen
Achterbank in delen neerklapbaar (60:40)
Airco
Airconditioning
Bandenreparatieset
Bandenspanningscontrolesysteem
Boordcomputer
Buitenspiegels en deurgrepen in carrosseriekleur
Centrale deurvergrendeling
City Mode Driving Button
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)