Opel Astra Sports Tourer

1.2 Turbo 110pk Elegance
  • trekhaak, 16 inch velgen, camera, parkeersensoren v&a, navigatie, dab, keyless, apple en android
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 80.273 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
H-346-XN
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2020
KleurSovereign Silver (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)470 X 181 X 149
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Strakke lijnen en klassieke vormen die evenwichtig zijn geproportioneerd: de OPEL Astra Sports Tourer is een stijlvolle en markante verschijning op de weg. Zijn krachtige motor en doordachte onderstel maken bovendien alle verwachtingen waar. De aandrijving komt voor rekening van een soepele en sterke 110 pk benzinemotor en een handgeschakelde zes-versnellingsbak.

Deze Opel wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Ontspannen rijden in een optimale zithouding: daarvoor zorgen de ergo active comfortstoelen. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, Intellilux led verlichting, geluidsisolerende voorruit, elektrische handrem, aluminium dakrailing en in delen neerklapbare achterbank.

Met behulp van de parkeerhulp met achteruitrijcamera kunt u zo strak inparkeren als u maar wilt! Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige dual zone automatische airconditioning. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. In deze OPEL kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. U bent in deze OPEL ook voorzien van cruise control met snelheidsbegrenzer, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, 3-spaaks lederen stuur, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Deze OPEL is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren.

Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
3-spaaks lederen stuurwiel met stuurwielbediening
15-inch schijfremmen voor en achter, ABS
16'' Lichtmetalen velgen 10-spaaks
Achteruitrijcamera
Actieve aeroshutters in grille
Advanced Park Assist II: automatisch parkeerhulpsysteem inclusief parkeersensoren voor en achter
Airbag bestuurder en passagier, zij-airbags voor en gordijnairbags voor en achter
Andriod Auto
Antiblokkeersysteem (ABS)
Apple CarPlay
Automatic Light Control (ALC) met tunneldetectie
Automatisch dimmende binnenspiegel
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)