Nissan QASHQAI

1.2 115pk DIG-T Business Edition
  • panoramadak, verwarmde voorstoelen, elek. bestuurdersstoel, 19 inch velgen+ nieuwe banden, camera, pdc v&a, keyless
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 122.554 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
RT-453-P
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)439 X 181 X 159
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Het zijn de harmonieuze vormgeving en de hoogstaande technologie die de NISSAN Qashqai zo begerenswaardig maken. De aandrijving van deze NISSAN komt voor rekening van een soepele en sterke 115 pk viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde zes-versnellingsbak.

Deze Nissan wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. We leveren de Nissan af met 4 nieuwe banden.

Deze NISSAN Qashqai heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. Vergezichten krijgen een extra dimensie door het glazen panoramadak. Natuurlijk behoren 19 inch lichtmetalen velgen met 4 nieuwe banden, adaptieve verlichting, elektrische handrem, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Zodra u naar de 'R' schakelt, gaat de parkeerhulp met achteruitrijcamera in werking en heeft u een perfect zicht op alles wat zich achter de auto afspeelt. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze NISSAN met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Zuinig en zeker zoeven? Dan is de cruise control ideaal! Geen capriolen meer als u met armen vol de auto moet openen. De keyless entry heeft u al herkend en ontgrendelt de NISSAN Qashqai automatisch. Ook navigatiesysteem met groot kleurenscherm, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook, 2 isofix-aansluitingen en centrale portiervergrendeling zijn aan boord.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze NISSAN Qashqai samen. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Het veiligheidssysteem lane assist waarschuwt als u per ongeluk buiten uw rijbaan terechtkomt. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten. Met voorzieningen als hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Overtuigd? Bel dan voor een afspraak! U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
3-punts veiligheidsgordels achter
3-puntsveiligheidsgordels voor
5'' Kleuren TFT instrumentenpaneel
7" LCD DVD-navigatiesysteem met TMC, MP3, stemherkenning en achteruitrijcamera in kleur
12 Volt aansluiting
19 inch Lichtmetalen velgen
ABS (Anti-blokkeersysteem)
Achterbankleuning in delen neerklapbaar (60/40)
Actieve hoofdsteunen voor
Airbag voorpassagier uitschakelbaar
Armsteun bestuurdersstoel
Automatisch in-/uitschakelende koplampen
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)