Citroën Jumpy

GB XS 1.6 BlueHDi 95PK 3-zits Club
  • Bedrijfswagen
  • airco, cruise contrtol, radio met bluetooth en usb, parkeersensoren achter, armsteun, rechter schuifdeur
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 130.324 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-245-DH
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2017
KleurBlanc Banquise
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1560 CC
Omschrijving

Met een auto als deze CITROEN Jumpy komt u absoluut goed voor de dag. Deze door ons nieuw geleverde Jumpy hebben we tot 2022 en een stand 106.410 km onderhouden. Deze Jumpy uit 2017 heeft 130.324 kilometer gereden en kan nog jaren mee. Deze 95 pk sterke en soepele diesel heeft een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Essential garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Een prettige maar ook veilige extra is de rechter schuifdeur voor de laadruimte. Ruim in-en uit laden, geen openslaande portieren die voor ongelukken zorgen... Een riante optie! Tot de uitrusting van deze CITROEN behoren ook geluidsisolerende ramen, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, elektrisch bedienbare ramen voor met one toch functie en dagrijverlichting.

Boem is ho? Niet bij deze CITROEN Jumpy. De piepjes van de parkeersensoren waarschuwen u op tijd voor obstakels. U bedient de cruise control eenvoudig zonder uw handen van het stuur te halen. Deze auto heeft airconditioning aan boord. De radio unit is voorzien van een bluetooth module.

In de CITROEN Jumpy heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Verder is deze auto uitgerust met ESP met hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Even bellen voor een afspraak en u kunt deze auto van top tot teen zelf bekijken. U bent van harte welkom.

Occasions tussen 84 en 120 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 luidsprekers en 2 woofers
2 Plafonnieres laadruimte
12 Volt aansluiting in dashboardkastje
12 Volt aansluiting laadruimte
12 Volt aansluiting op het dashboard
16'' Wielen
ABS (Anti Blokkeer Systeem)
Armsteun bestuurder
Bekleding Curitiba Meltem Brasilia
Bestuurder- en passagiersairbag (uitschakelbaar, weergave via controlelampje)
Bestuurders- en passagiersstoel
Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Essential (12 maanden)