Citroën C5 Aircross

1.6 Hybrid 225pk EAT8 Shine
  • elek. achterklep, camera, keyless, 18 inch velgen, pdc v&a, park assist, dab, navigatie
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 44.346 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GDV-86-B
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurBlanc Nacre (wit parelmoer)
BrandstofHybride
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)450 X 186 X 168
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Soepel rijgedrag, een krachtige acceleratie en een laag brandstofverbruik, de hybride CITROEN C5 Aircross is een innovatieve auto. Deze is van het bouwjaar 2020, hij heeft 44.346 kilometer op de teller. Door de combinatie van brandstof- en elektromotor rijdt u met deze hybride CITROEN C5 Aircross een stuk voordeliger. En het scheelt in uitstoot bovendien.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Tot de voorzieningen van deze auto behoren elektrisch verstelbare voorstoelen, Full LED koplampen, geluidsisolerende voorruit, elektrische handrem, 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Strak inparkeren wordt een fluitje van een cent door de achteruitrijcamera met top rear vision. Dual zone automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De ene neerslag is de andere niet. Dankzij de regensensor krijgt u automatisch precies zoveel wisbewegingen die het zicht nodig heeft. Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control. Altijd uw handen vrij om deuren of bagageklep te openen, dankzij de keyless entry. Natuurlijk behoren automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting, in hoogte en diepte verstelbaar stuur en bekerhouder ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Veilig inhalen wordt bevorderd door de actieve dodehoekdetectie. De sensoren kijken vooruit en de lane assist waarschuwt als u ongecontroleerd van baan wisselt. In deze CITROEN vinden we verder een driver alert systeem, hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
1 Isofix bevestigingspunt op passagiersstoel voor
2 bekerhouders in middenconsole
2 Isofix bevestigingspunten op achterbank
3 individueel verschuifbare (15 cm), verstelbare en inklapbare zitplaatsen van gelijke grootte op 2de zitrij
3 instelbare rijmodi: Zero Emission (tot 135 km/h), Hybrid, Sport
3,3 kW Boordlader (16 A)
5 driepuntsgordels
5 in hoogte verstelbare hoofdsteunen
6 airbags : bestuurder, passagier, zij- en gordijnairbags
8'' capacitief touchscreen
12V aansluitingen (voorzijde middenconsole en in bagageruimte)
A- en B-stijl met ‘Shiny Black’ afwerking
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)