Citroën C3

1.2 83pk Shine
  • parkeersensoren, 16 inch velgen, stoelverwarming, navigatie via apple carplay of android auto, dab, climate- en cruise control
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 50.892 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
GBJ-97-D
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurElixer red (rood parelmoer)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)400 X 175 X 147
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze CITROEN C3. Het is een auto van het bouwjaar 2020, hij heeft 50.892 kilometer op de teller staan. De aandrijving komt voor rekening van een soepele en zuinige 83 pk benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Elke rit in deze CITROEN C3 heeft een tikje meer, dankzij het nette interieur en de stoelverwarming. In deze CITROEN profiteert u onder andere ook van: LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, stoffen bekleding en start-stopsysteem.

Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. U kunt bij het inparkeren natuurlijk niet aan alle kanten ogen hebben. Daarom is deze CITROEN C3 voorzien van parkeersensoren! Achter het stuur van deze CITROEN bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Met leder bekleed dashboard, navigatie met apple carplay/android, automatisch dimmende binnenspiegel, 3 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en toerenteller is deze auto helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze CITROEN C3 samen. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Deze CITROEN C3 is voorzien van lane assist: een slim en veiligheidverhogend rijhulpsysteem, dat waarschuwt bij onwillekeurig van strook wisselen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze CITROEN bovendien driver alert systeem, hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op? U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 bekerhouders in middenconsole
5 driepuntsgordels
6 Airbags (bestuuder + passagier / zij-airbags / gordijnairbags)
7'' capacitief kleuren touchscreen
12 Volt aansluiting
ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) en remassistent (BAS)
Active Safety Brake
Airbump met insert 'Polar White'
Always On achterlichten met 3D effect
Andriod Auto
Apple CarPlay
Armsteun in voor- en achterportieren voorzien van stof
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)