Citroën C3

1.2 83pk C-Series
  • parkeersensoren, navigatie, two tone met zwart dak, apple carplay, android auto, bluetooth, climate - en cruise control
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 52.967 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
N-514-NT
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurBlanc Banquise
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)400 X 175 X 147
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Vergis u niet met deze CITROEN C3. Hij lijkt klein, maar het is een rappe en ruime auto. De soepele 83 pk motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, elektrisch bedienbare ramen voor, stoffen bekleding curitiba grey met witte accentstiksel en start-stopsysteem.

In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Met de aanwezige parkeersensoren weet u altijd zeker of het past. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regen- en lichtsensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Niet te snel, niet langzaam maar precies goed: laat dat maar over aan de cruise control. Met donkergrijs kunstleder dashboard met witte accentstiksels, navigatiesysteem, DAB-ontvanger, appel carplay, android auto,automatisch dimmende binnenspiegel, 3 isofix-aansluitingen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze CITROEN helemaal compleet.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Wanneer u per ongeluk over de wegmarkering rijdt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze CITROEN C3 als zich een noodsituatie voordoet. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als driver alert systeem, hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Een proefrit maken met deze CITROEN C3? Natuurlijk! Bel even voor een afspraak! U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 bekerhouders in middenconsole
5 driepuntsgordels
6 Airbags (bestuuder + passagier / zij-airbags / gordijnairbags)
7'' capacitief kleuren touchscreen
12 Volt aansluiting
ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) en remassistent (BAS)
Active Safety Brake
Airbump met insert 'Regal Red'
Always On achterlichten met 3D effect
Andriod Auto
Apple CarPlay
Armsteun in voor- en achterportieren voorzien van stof
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)