Citroën C3

1.2 82pk Feel Edition
  • trekhaak, parkeersensoren, navigatie, dab, bluetooth, climate- en cruise control, apple en android, licht- en regen sensor
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 75.309 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
SX-390-B
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurCobalt Blue (blauw mica)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)399 X 200 X 147
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Hij is stijlvol en elegant, maar hij zit ook boordevol slimme technieken. Deze C3 is voorzien van een soepele en zuinige 82 pk benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. De distributie zal vervangen worden, de interval is 6 jaar of 100.000 km.

Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting. De trekhaak is erg makkelijk voor een fietsendrager of aanhangwagen.

U vindt de weg zonder problemen met de Citroën navigatie unit en met de dab-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de alllerhoogste geluidskwaliteit. Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Parkeersensoren achter helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.

We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel? U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 bekerhouders in middenconsole
6 airbags : bestuurder, passagier, zij- en gordijnairbags
7'' Touch screen
12 Volt aansluiting
16'' Wieldoppen 'Steel & Style'
ABS + EBD + BAS
Active Safety Brake
Airbump®
Always On achterlichten met 3D effect
Andriod Auto
Apple CarPlay
Automatische airconditioning met actief carbonfilter
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)