Citroën C3 Aircross

1.2 130pk EAT6 Automaat Shine
  • parkeersensoren, navigatie, 16 inch velgen, dab, regen-licht sensor, climate- en cruise control
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 8.730 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GBN-69-S
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurSteel Grey (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)416 X 177 X 163
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze CITROEN C3 Aircross biedt alles wat u van een auto verlangt. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 8.730 In deze auto vindt u een sterke, zuinige en soepele 130 pk benzinemotor en een automatische 6-traps transmissie.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Ook is de auto voorzien van: LED koplampen, zwarte dakrails, donker getint glas achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en pearl metallic lak.

De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. In deze CITROEN kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Natuurlijk is deze CITROEN C3 Aircross voorzien van cruise control. De uitrusting van deze auto is met navigatiesysteem, DAB-ontvanger, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en in hoogte verstelbaar stuur behoorlijk compleet.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt. Accident avoidance system is een actief hulpmiddel om aanrijdingen te voorkomen. Ook helpen het Abs - anti blokkeer systeem met brake assistant en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op? U bent van harte welkom.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
3 Isofix aansluitingen op passagiersstoel voor en buitenste zitplaatsen 2de zitrij
6 airbags (bestuurders-, passagiers-, gordijn- en zijairbags)
12 volt aansluiting 2e zitrij
12 Volt aansluiting in middenconsole
16" lichtmetalen wielen 'X Cross' (Bridgestone)
ABS
Achterlichten met '3D' effect
Active Safety Brake met voetgangersherkenning
Ambiance standaard met bekleding ‘Mica Grey’
Ambiance verlichting in opbergvak vóór versnellingspook
Andriod Auto
Apple CarPlay
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag