Citroën C3 Aircross

1.2 110pk Origins
  • 16 inch velgen, parkeersensoren, two tone kleuren combi, dab, navigatie, armsteun, apple carplay, android auto, climate- en cruise
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 35.875 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
H-832-BZ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurNatural White
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)416 X 177 X 163
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze dealeronderhouden CITROEN heeft slechts 35.875 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2020. Met zijn krachtige en zuinige 110 pk benzinemotor en handgeschakelde zes-versnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, zwarte dakrails, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bediende ramen voor en achter zijn aan boord.

Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de DAB-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audiosysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Geen onnodige spaghetti van oplaadsnoertjes voor de smartphone: deze CITROEN C3 Aircross heeft een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De meeste schade bij inparkeren komt van een randje of paaltje dat u even niet zag. Maar de parkeersensoren zien alles en waarschuwen op tijd. Achter het stuur van deze CITROEN bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Ook is de CITROEN uitgerust met: cruise control met snelheidsbegrenzer, 2 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en bekerhouder.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze CITROEN C3 Aircross samen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Dreigt u onbedoeld buiten de rijstrook te gaan, dan waarschuwt de lane assist. Om de veiligheid extra te vergroten, heeft deze CITROEN C3 Aircross Brake Assist. In een noodsituatie treedt dit hulpremsysteem in werking wanneer extra remkracht nodig is.

Als u meer wilt weten over deze CITROEN, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog? U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
'ORIGINS' badge op voordeuren en achterklep
2 ISOFIX aansluitingen op buitenste zitplaatsen 2e zitrij
6 airbags (bestuurders-, passagiers-, gordijn- en zijairbags)
12 volt aansluiting 2e zitrij
12 Volt aansluiting in middenconsole
16'' lichtmetalen wielen 'MATRIX BLACK'
16” wielen met wieldop ‘3D’
ABS
Achterlichten met '3D' effect
Ambiance standaard met bekleding ‘Mica Grey’
Ambiance verlichting in opbergvak vóór versnellingspook
Andriod Auto
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)