Citroën C1

1.0 VTi 72PK 5D Feel
  • airconditioning, radio met bluetooth, usb , aux, toerenteller, elek. ramen, sportieve striping
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 38.536 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
J-979-FV
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurBlanc Lipizan
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)347 X 162 X 148
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Met een auto van dit formaat worden alle parkeerplekken een stuk groter. Handig in de stad, prettig in gebruik! De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 38.536 De 72pk motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en variabele stuurbekrachtiging.

Dankzij het audiosysteem met bluetooth audiostreaming kunt u muziek draadloos afspelen van af uw telefoon. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Natuurlijk behoren 2 isofix-aansluitingen, usb-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, toerenteller en in hoogte verstelbaar stuur ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. In deze CITROEN vinden we verder een hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. We maken graag een afspraak met u. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 Isofix bevestigingspunten (beiden met 2 bevestigingsbeugels en 1 top tether aansluiting)
12 Volt aansluiting in middenconsole
ABS met EBD(elektronische remkracht verdeling)
Achterbank met 50/50 deelbare rugleuning
Afsluitbaar dashboardkastje
Airbag bestuurderszijde
Airbag passagierszijde met uitschakelingsfunctie
Airco
Airconditioning
Aux aansluiting
Bandenreparatiekit
Bekleding 'Zebra Red'
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)