Citroën C1

1.0 VTi 72PK 5D Feel
  • airconditioning, 15 inch wieldop met all weather banden, bluetooth, getinte ramen, toerenteller, chromen spiegelkappen
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 52.776 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
J-519-XZ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurGris Carlinite (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)347 X 162 X 148
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Handig en zuinig, zo'n kleine krachtpatser. In de stad uiteraard, maar ook buiten de bebouwde kom een perfecte keuze! Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze CITROEN met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Bij de rijke uitrusting horen ook LED-dagrijverlichting, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en metallic lak.

Het audiosysteem verwent u niet alleen op glasheldere digitale radio maar ook op het streamen van muziek vanaf uw telefoon. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. En deze auto heeft ook 2 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en in hoogte verstelbaar stuur als standaard uitrusting.

Aan boord van deze CITROEN houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Even bellen voor een afspraak en u kunt deze auto van top tot teen zelf bekijken. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 Isofix bevestigingspunten (beiden met 2 bevestigingsbeugels en 1 top tether aansluiting)
12 Volt aansluiting in middenconsole
15'' Stalen wielen met wieldop 'Cornet' en zwarte wielnaafdoppen
ABS met EBD(elektronische remkracht verdeling)
Achterbank met 50/50 deelbare rugleuning
Afsluitbaar dashboardkastje
Airbag bestuurderszijde
Airbag passagierszijde met uitschakelingsfunctie
Airco
Airconditioning
All Season banden
Bandenreparatiekit
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)