Citroën Berlingo

1.2 110pk Live
  • airconditioning, cruise control, radio unit met bluetooth, achterklep met ruit, 1 schuifdeur, licht sensor
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 49.662 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-641-DX
CarrosserieMPV
Bouwjaar2021
KleurBlanc Banquise
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)440 X 185 X 184
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de CITROEN Berlingo altijd de controle. Deze net onderhouden auto uit 2021 heeft 49.662 kilometer op de teller staan. Met zijn soepele en zuinige 110 pk benzinemotor en handgeschakelde zes versnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Tot de uitrusting van deze CITROEN behoren ook rechter schuifdeur, achterklep met ruit, in delen neerklapbare achterbank, dagrijverlichting en stoffen bekleding mica.

Voorzien van cruise control, dus vriendelijk voor de inzittenden én de benzinetank. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. De uitrusting van deze CITROEN is met radio en bluetooth, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en in hoogte verstelbaar stuur behoorlijk compleet.

Veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Wanneer u per ongeluk over de wegmarkering rijdt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. De auto is ook uitgerust met ESP met abs, asr, erv en hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2/3 - 1/3 neerklapbare bank op tweede zitrij
4 luidsprekers en 2 tweeters
4 sjorogen in bagageruimte
12V aansluiting op dashboard
16'' stalen velgen met wieldop 'Twirl'
Achterklep met achterruitverwarming en ruitenwisser
Airco
Automatische verlichting
Bandenreparatieset
Bandenspanningscontrolesysteem indirect
Bestuurders- en passagiersairbag
Bluetooth carkit
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)