Peugeot 3008

1.6 Plug-in HYbrid 225pk e-EAT8 Allure
  • keyless, 18 inch velgen, two tone black top, dodehoekdetectie, dab, navigatie, climate- en cruise control
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 35.193 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GFL-42-J
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurGRIS ARTENSE (grijs metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)445 X 184 X 162
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Alle technologie in de PEUGEOT 3008 is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2021 heeft 35.193 kilometer op de teller staan. De pluspunten van rijden op benzine en rijden op elektriciteit zijn soms lastig te vergelijken. Dus komt de hybride motor van deze PEUGEOT 3008 mooi uit. De perfecte combi!

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen Detroit velgen, eco led koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en led-achterlichten.

Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De parkeerhulp met achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. Cruise control is een comfortabele en veilige optie. Door de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons bent u verlost van kabels en snoertjes. Het opladen gaat simpel door de smartphone in de speciale houder te plaatsen. Ook is de auto voorzien van climate control. In deze PEUGEOT kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Ook in dashboard opgenomen navigatiesysteem, keyless entry, buitentemperatuurmeter, automatisch dimmend en kantelbare buitenspiegels, lederen stuur en isofix-aansluiting horen tot de voorzieningen op deze auto.

De automatische veiligheidssystemen in deze PEUGEOT fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Bij afslaan en inhalen waarschuwt de actieve dodehoekdetectie meteen als er gevaar is vanwege voertuigen buiten uw zichtveld. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Verder is deze auto uitgerust met driver alert systeem, Abs - anti blokkeer systeem met brake assistant, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
1/3 - 2/3 neerklapbare achterbank (Magic Flat) met middenarmsteun en skiluik
3D LED achterlichten
10 inch HD touchscreen
12V-aansluiting aan de achterzijde van de middenconsole
12V-aansluiting in de kofferruimte
12V aansluiting voorin
18 inch lichtmetalen velgen 'Detroit'
ABS anti-blokkeersysteem met EBFD elektronische remkrachtverdeling en EBA noodremassistentie
Achterbumper met verchroomde sierlijst
Actief koolstoffilter
Actieve dodehoekbewaking
Active Lane Departure Warning System
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)