Mitsubishi Outlander

2.4 PHEV 4WD Aut S-Edition
  • leder, elek. klep, verwarmde voorstoelen, afneembare trekhaak, camera, parkeersensoren v&a, complete auto
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 66.338 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-507-VB
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurTitanium Grey (grijs metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)470 X 180 X 170
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze MITSUBISHI Outlander biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto komt uit 2021. Elektrisch rijden of toch benzine? Voor allebei is iets te zeggen. Daarom biedt de hybride motor van deze MITSUBISHI Outlander de keus. Meer grip en meer tractie; daarvoor staat de vierwielaandrijving garant.

Deze Mitsubishi wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Veel leuke extra's heeft deze auto. Om maar wat te noemen: de elektrisch bedienbare achterklep en het stijlvolle lederen interieur. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, led-koplampen, instelbaar onderstel, elektrische handrem, zwarte hemelbekleding en aluminium dakrailing horen tot de voorzieningen op deze auto.

De standkachel is een ideale optie voor de koude maanden. U stapt altijd in een voorverwarmde auto en hoeft nooit meer ruiten te krabben. Een handige optie is de parkeerhulp met achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker met een trekgewicht van 1.500 kg. Hoeveel gigabytes aan muziek wilt u meenemen? Met één stick in de usb-aansluiting kunt u uren en uren vooruit. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze MITSUBISHI is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regen- en lichtsensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn navigatiesysteem, dual zone automatische airconditioning, multifunctioneel lederen stuur, DAB+ tuner, cruise control en keyless entry.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. De actieve dodehoekdetectie minimaliseert het gevaar van ongelukken wanneer u afslaat of inhaalt. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. De lane assist waarschuwt als u onbedoeld van rijstrook dreigt te wisselen. De auto is ook uitgerust met voetgangerherkenning, hill start assist, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 USB-aansluitingen passagiers achter (alleen opladen)
4WD LOCK schakelaar
12V-aansluiting in middenconsole en op het dashboard
18'' Lichtmetalen velgen in 'Dark Chrome'
230 volt aansluiting
ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling)
Achterruitenwisser met intervalstand en sproeier
Achteruitrijcamera
Active Stability en Traction Control (ASTC)
Afneembare trekhaak
Afsluitbare laadklep
Airbag bestuurder en uitschakelbare airbag passagier voor
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)