Citroën C5 Aircross

1.6 Hybrid 225pk EAT8 Shine
  • elek. verstelbare bestuurdersstoel met geheugen, stoelverwarming, keyless, adaptive cruise, camera, pdc v&a, 19 inch
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 33.563 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GDV-70-H
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurGris Platinium (grijs metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)450 X 186 X 168
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Het gecombineerde vermogen van een elektromotor plus een verbrandingsmotor geeft deze hybride CITROEN zijn geweldige rijkwaliteiten. Dit is een C5 Aircross van het bouwjaar 2020, hij heeft 33.563 kilometer op de teller staan.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. U wordt in deze auto ook getrakteerd op Full LED koplampen, geluidsisolerende voorruit, elektrische handrem, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en aluminium pedalen.

Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera met top rear vision. Naast de routeinformatie van het navigatiesysteem kunt u muziek via het audiosysteem ook online beluisteren via bluetooth. De auto is voorzien van een draadloze telefoonlader, zodat uw smartphone tijdens de rit 100% wordt. U verwacht natuurlijk dual zone automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. De automatisch inschakelbare verlichting en regen- en lichtsensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Met adaptieve cruise control, keyless entry, isofix-aansluiting, in hoogte en diepte verstelbaar stuur en bekerhouder is deze auto helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze CITROEN C5 Aircross samen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. De dode hoek is een van de gevaarlijkste zones van elke auto. Daarom is deze CITROEN C5 Aircross voorzien van een actieve dodehoekdetectie. Als veilige optie heeft deze CITROEN C5 Aircross lane assist, die u binnen de lijnen van uw rijstrook houdt wanneer u even niet oplet. De auto is ook uitgerust met driver alert systeem, hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog? U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
1 Isofix bevestigingspunt op passagiersstoel voor
2 bekerhouders in middenconsole
2 Isofix bevestigingspunten op achterbank
3 individueel verschuifbare (15 cm), verstelbare en inklapbare zitplaatsen van gelijke grootte op 2de zitrij
3 instelbare rijmodi: Zero Emission (tot 135 km/h), Hybrid, Sport
3,3 kW Boordlader (16 A)
5 driepuntsgordels
5 in hoogte verstelbare hoofdsteunen
6 airbags : bestuurder, passagier, zij- en gordijnairbags
8'' capacitief touchscreen
12V aansluitingen (voorzijde middenconsole en in bagageruimte)
A- en B-stijl met ‘Shiny Black’ afwerking
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)