Citroën C3

1.2 110pk Feel
  • nieuwe distributie, navigatie, parkeersensoren, all season banden, climate- en cruise control, apple carplay
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 84.359 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
KT-141-H
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2016
KleurCobalt Blue (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)400 X 175 X 147
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Handig in de stad, pittig op de snelweg. Een compacte auto heeft z'n voordelen. De soepele en sterke 110 pk motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Essential garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. We leveren de auto af met een nieuwe distributie , zo kan deze weer 6 jaar of 100.000 km mee.

Tot de uitrusting behoren ook LED-dagrijverlichting, getint glas, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, pearl metallic lak en start-stopsysteem.

Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook climate control. Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Liever gepiep dan gekraak? Dan zult u blij zijn met de aanwezige parkeersensoren! Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Deze auto is voorzien van apple carplay ( geen android auto ), 3 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, toerenteller en bekerhouder.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze CITROEN C3 samen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld van rijbaan wisselt. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. De auto is ook uitgerust met Abs - anti blokkeer systeem met brake assistant en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u nieuwsgierig bent naar deze CITROEN C3, neem dan snel contact met ons op. u bent van harte welkom.

Occasions tussen 84 en 120 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 bekerhouders in middenconsole
6 airbags : bestuurder, passagier, zij- en gordijnairbags
12 Volt aansluiting
15'' wieldoppen Arrow
ABS + EBD + BAS
Airbump®
All Season banden
Always On achterlichten met 3D effect
Apple CarPlay
Automatische inschakeling alarmverlichting bij noodsituatie
Bandenreparatiekit
Bandenspanningcontrolesysteem
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Essential (12 maanden)