Unieke Citroën ë-Jumpy voor Verhuisbedrijf Nobbe

Body

Vorige week heeft Marco Jongeneel van Verhuisbedrijf Nobbe de sleutel van een unieke Citroën ë-Jumpy in ontvangst genomen. Met de ingebruikname van deze 100% elektrische bestelwagen is het bedrijf uit Winschoten helemaal klaar voor de start van de nieuwe zero-emissiezones per 1 januari 2025. 

Verhuisbedrijf Nobbe

De afgeleverde Citroën ë-Jumpy is volledig overgespoten in de huisstijlkleuren van Verhuisbedrijf Nobbe. De combinatie van beige, groen, oranje en grijstinten geven de bestelwagen een unieke en herkenbare uitstraling. Het logo op het dak zorgt ervoor dat de bestelwagen ook vanuit hoogbouw herkenbaar is. Naast deze Citroën ë-Jumpy heeft het bedrijf ook geïnvesteerd in twee elektrische MAN voertuigen. Ook vanaf 1 januari kunnen klanten in binnensteden dus rekenen op de diensten van Verhuisbedrijf Nobbe.

Verhuisbedrijf Nobbe is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd verhuisbedrijf. Nobbe is een Erkende Verhuizer en beschikt over 3 verhuisteams met in totaal 18 verhuisprofessionals. Ook het wagenpark is meegegroeid met het bedrijf en bestaat uit zes moderne verhuiswagens, waarvan er inmiddels meerdere elektrisch zijn. In de vestiging in Winschoten beschikt Verhuisbedrijf Nobbe over een riante opslagruimte voor de opslag van inboedels, huisraad en bedrijfsinventaris.

Autobedrijf Broere mag de familie Jongeneel al meerdere jaren tot klant rekenen. Naast Nobbe Verhuizingen zijn de broers Marco en Sven Jongeneel actief met de bedrijven: PolderRealisatie (groenprojecten in de buitenruimte), PolderRental (machineverhuur & dienstverlening), PolderTransport en nog een drietal andere verhuisbedrijven (PolderVerhuizingen, Koster Verhuizingen en Tot Uw Dienst Verhuizingen). 

Opnieuw bedankt voor het vertrouwen en vele veilige en plezierige kilometers toegewenst met deze mooie bedrijfswagen!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze bedrijfswagenoplossingen? Neem dan contact op met één van onze collega's in onze showroom. Peter, Gerard en Piet adviseren u graag.

Broere verkoopteam
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.