9x Berlingo VAN voor Rehorst Elektrotechniek

Body

Recent heeft Joost Rehorst van Rehorst Elektrotechniek de sleutels van maar liefst 9 Citroën Berlingo VAN-modellen in ontvangst genomen. Gerard en Piet hebben de bestelwagens op locatie afgeleverd bij het bedrijf in Bergambacht.

De Berlingo VAN modellen zorgen gedeeltelijk voor vervanging van een deel van het wagenpark, maar het betreft gedeeltelijk ook uitbreiding ervan. Vanwege de verschillende wensen van de gebruikers, zijn er 6 exemplaren uitgevoerd in de lengte L en 3 exemplaren in de langere lengte XL. De bestelwagens zijn allemaal uitgerust met de zuinige 110pk sterke turbo benzinemotoren. Smartphone mirrorscreen functie, parkeersensoren, mooie bestickering en achteruitrijcamera maken de uitrusting helemaal compleet.

Ideale compacte bedrijfsauto

Op zoek naar een moderne, robuuste en praktische bedrijfsauto? Dan is de Citroën Berlingo Van uitermate geschikt. Hij is voor elk gebruik geschikt en biedt de keuze uit twee carrosserielengtes: een 4,40 m lange standaarduitvoering M en een verlengde XL-uitvoering met een lengte van 4,75 m. De Citroën Berlingo VAN is leverbaar met zuinige diesel- en benzinemotoren of als 100% elektrische Citroën ë-Berlingo VAN.

Allround specialist

Rehorst Elektrotechniek in Bergambacht adviseert, levert, installeert en onderhoudt gebouwgebonden installaties door geheel Nederland. Door inzet van eigen, gediplomeerd personeel kunnen opdrachten flexibel en snel worden gerealiseerd. Het bedrijf is hét adres voor elektrotechnische installaties, brandmeldinstallaties, datanetwerken, zonnepanelen, beveiligingsinstallaties en domotica. Het merendeel van de werkzaamheden speelt zich af in de zakelijke sector, maar het bedrijf is plaatselijk ook inzetbaar voor particuliere werkzaamheden. De onderneming telt ruim vijftig medewerkers, onder wie velen met een lang dienstverband, iets wat wel iets zegt over de sfeer binnen het bedrijf.