Citroën ë-Jumpy

GB M Elektromotor 75kWh 3-zits Driver
  • Bedrijfswagen
  • trekhaak, moduwork, velgen 17 inch, camera, pdc v&a, climate control, navi, dab
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 24.973 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
VSP-76-X
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2021
KleurSteel Grey (grijs metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren3
Afmetingen in cm (L B H)530 X 192 X 193
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a15-06-2021
Omschrijving

Iedere rit in een elektrische auto is een weldaad: u rijdt ontspannen en in alle rust, er is volop vermogen en u komt verkwikt op uw bestemming aan. U wordt actief onderdeel van de energietransitie met de elektromotor. Deze Jumpy is voorzien van het grote accu pakket van 75 kWh.

Geleverd met 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie en we hanteren geen afleverkosten.

Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, geluidsisolerende ramen, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, achterdeuren 180 graden te openen, elektrisch bedienbare ramen voor met one toch functie, elektrisch inklapbare buitenspiegels, trekhaak, houten laadvloer, afwerking wanden laadruimte, moduwork, dodehoekdetectie en LED-dagrijverlichting.

Nooit meer boem-is-ho, De 180 graden parkeercamera brengt alles perfect in beeld. En dan vergeten we haast nog het kwaliteits-audiosysteem en het actuele audio-navigatiesysteem. De dual zone automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. De cruise control levert een mooie, gelijkmatige koers. Dat rijdt prettig. Deze auto is voorzien van in hoogte verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. Wanneer u per ongeluk over de wegmarkering rijdt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal.

Neem de stap naar elektrisch rijden! Maak een afspraak en we zetten 'm voor u klaar. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 luidsprekers en 2 woofers
2 Plafonnieres laadruimte
12 Volt aansluiting laadruimte
12 Volt aansluiting op het dashboard
17'' Lichtmetalen wielen Curve
ABS (Anti Blokkeer Systeem)
Achterbumper deels in carrosseriekleur gespoten
Achteruitrijcamera
Apple car play en Android auto
Armsteun bestuurder
Automatische dual-zone airconditioning
Bekerhouder links en rechts op dashboard
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)